Hoe zijn de lessen bij Carolina?

 IMG 3515

De lessen kunnen via Skype of persoonlijk gegeven worden. Als je interesse hebt, hoef je enkel contact met me op nemen via de sectie Kontakt. Stuur me een bericht met een schema waarop je lessen wilt volgen. Ik neem zo snel mogelijk contact met je op om je te helpen met vragen en een schema af te bespreken.

Vereisten voor de lessen via Skype:

 

  • Stabiele internetverbinding
  • Microfoon
  • Camera (optioneel, maar aanbevolen)

 

Hoe zien mijn lessen eruit? 

 

De lessen zijn bijna volledig in het Spaans, met soms een korte uitleg in het Duits of Engels (speciaal voor beginners). Het belangrijkste om te leren is dat je zoveel mogelijk Spaans luistert en ook gaat praten!

Ik gebruik een grote verscheidenheid aan lesmateriaal: teksten, spelletjes, grammatica en woordenschatoefeningen, video's en veel gespreken! Ik probeer de activiteiten te variëren zodat de studenten zich niet vervelen en ze al hun vaardigheden kunnen verbeteren: spreken, lezen, schrijven en luisteren.

Privélessen kunnen worden aangepast aan de wens van de student. Sommige studenten volgen liever een lesboek per hoofdstuk, terwijl anderen de voorkeur geven aan hun gespreksvaardigheden of hun grammatica. We kunnen de lessen aanpassen naar wat voor u het beste werkt, afhankelijk van hoe u het beste leert.

We kunnen een boek gebruiken of gebruik maken van gratis materiaal. Ik raad echter ten zeerste aan om een boek te volgen, omdat het de student veel meer structuur biedt en ze kunnen vertrouwen op een soepele overgang tussen niveaus. Als je liever een cursus volgt met een boek, moet het boek apart worden gekocht door de student. De boeken die ik aanbeveel zijn:

  • Con Gusto Series (Nederlandstaligen).
  • Aula Internacional (Engelstaligen) 
  • Caminos Neu (Duitstaligen)