Wie is Carolina?

 

2y 0 

Hallo, ik ben Carolina. Ik ben geboren in het zuidwesten van Spanje, in de mooie en zonnige regio Extremadura. Van kinds af aan, heb ik een grote passie voor talen. Als tiener heb ik verschillende ervaringen opgedaan in het buitenland, waar ik Engelse lessen volgde en verbleef bij gastgezinnen in Canada, Ierland en de Verenigde Staten. Deze ervaringen bevestigden alleen wat ik als volwassene wilde doen: mezelf toewijden aan talen en een nieuw leven beginnen in het buitenland.

 

Na mijn middelbare school studeerde ik Translation en Interpreting aan de Universiteit van Salamanca waar ik Engels en Duits leerde. Nadat ik mijn studie had afgerond ben ik naar Nederland gekomen. Sinds de start van mijn studie tot op de dag van vandaag heb ik in verschillende sectoren gwerkt, zoals vertaling, verkoop en klantenservice, horeca en natuurlijk lesgeven. In elke baan heb ik verschillende vaardigheden geleerd waardoor ik de persoon ben geworden die ik nu ben.

 

Na deze ervaringen ontdekte ik mijn grote passie voor lesgeven, en realiseerde me dat ik het meest geniet en gemotiveerd voel voor het lesgeven. Ik weet dat het leren van talen erg moeilijk is. De beste manier om te leren is om rechtstreeks met de lokale bevolking te praten in een waar ze de taal spreken. Ik heb dit zelf in de eerdergenoemde landen gedaan. Daarnaast heb ik ook een jaar in Oostenrijk gestudeerd aan de Karl-Frazens Universiteit van Graz.

 

Ik wil je helpen je droom om een nieuwe taal te leren te verwezenlijken en daarom bied ik je lessenn van een goede kwaliteit tegen de beste prijs. Ik probeer me aan te passen aan de wensen van mijn klanten en mijn lessen zo effectief en vermakelijk mogelijk te maken. Gebaseerd op mijn eigen ervaring als taalstudent. Sinds ik mensen lesgeef, heb ik mensen geholpen hun Spaans te verbeteren en het belangrijkste is dat ze uitkijken naar de volgende les. Zou je ook graag willen meedoen? Neem contact met mij op en we kunnen samen beginnen met leren. 

 

3